Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Meclis Başkanı Erol Karadaş ile Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, yayınladıkları yeni yıl mesajında Çorum halkının yeni yılını kutladılar.
Karadaş ve Başaranhıncal yeni yıl mesajlarında, 2015’in hem ekonomik, hem de sosyal anlamda kalkınma hızının daha da arttığı bir yıl olması temennisinde bulundular.
Karadaş ve Başaranhıncal yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdiler, “Sahip olduğumuz bu güzel ülkenin güçlü bir geleceğe kavuşması için birey olarak sorumluluklarımızın farkında olarak çalışmalıyız. Bilindiği gibi 2014 yılında ülkemizde başta iş kazaları olmak üzere bir takım üzücü hadiseler meydana gelmiştir. Temennimiz odur ki; yeni yılda bu tür facialar yaşanmasın, insanlar iş ve mesleklerinden dolayı can kaybı ile burun buruna gelmesinler. 2015 yılının, ilimiz ve ülkemizdeki birliktelik ruhunun pekiştiği, sosyal ve ekonomik kalkınma hızının arttığı, yerli üretimin güçlendiği, ayrıca hükümet yatırım programında yer alan demiryolu talebimizin yatırım projesine dönüştüğü bir yıl olması temennisiyle, ülkemizin kalkınmasına eşdeğer bir hızla gelişmeye devam eden güzel ilimizin tüm fertlerinin yeni yılını kutlar, 2015 yılının sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini dileriz”