Didim 75 Gençlik Oluşumu, her hafta gerçekleştirdiği haftalık toplantıda Şehitleri unutmadı. Toplantıda ayrıca oluşum destek olan Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu’na teşekkür plaketi verildi.
Didim 75 Gençlik Oluşumunun haftalık olağan toplantısı yapıldı. Dernek olmak için resmi olarak başvuruda bulunan ve yazışmaları süren Didim 75 Gençlik oluşumu, Cumhuriyet Caddesi Ünsal İşhanı üzerinde yer tutarak yeni yerine taşındı. Didim 75 Gençlik Oluşumu üyeleri Çanakkale Zaferinin 100. Yılı dolayısıyla bu hafta yapılan toplantıda Şehitleri unutmadı. Toplantı öncesinde tüm Şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Tören sonrasında tüm şehitler için dua edildi.
Bu haftaki toplantıya sürpriz bir katılım yaparak Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu’da ziyaret etti. Oluşumun tüm üyeleriyle tek tek tokalaşan Pektaşoğlu Didim 75 Gençlik oluşumunun dernekleşme yönünde attığı adımı desteklediğini belirterek yaptıkları çalışmalarda başarılar diledi ve her zaman destek olacağı sözünü verdi. Didim 75 Gençlik Oluşumu Başkan Yardımcısı Aslan Balakan tarafından oluşuma desteklerini sunan Didim Esnaf Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu’na teşekkür plaketi verildi.
Didim 75 Gençlik Oluşumu Başkanı İzzet Sirel, Esnaf Odası Başkanını bizzat giderek ziyaret edip plaketi vermek istediklerini fakat Oda Başkanının kendilerine sürpriz yaptığını söyledi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.