SPOR Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu ile ligin ilk maçına çıkmak için Mersin'e gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Çukurova Kartalları Derneği'nin açılışını yaptı.
Merkez Mezitli İlçesi'nde bulunan derneğin önünde bir grup taraftar tarafından meşalelerle karşılanan Orman, açılış kurdelesini kesti. Açılışın ardından dernek binasını gezen Orman, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Geçen yıl lige Mersin İdmanyurdu maçı ile başlandığı hatırlatılan Orman, Mersin maçına yönelik olarak, "Mersin sıcak. Geçen sene de sıcaktı. Nem de fazla. İnşallah sakatlıkların olmadığı güzel bir maç olur. Biz tabi ki galibiyet için geldik. Maç sahada oynana bir oyun. İnşallah arzu ettiğimiz sonucu alırız. Umarım taraftarımıza seyir zevki veren bir maç olur. Bu açılışı yapmaktan dolayı mutluyuz. Beşiktaş’ı büyük yapan taraftardır. Onlarda ne kadar aidiyet duygusu yaratabilirsek bizim için o kadar büyük bir kazanç olur. İyi yolda olduğumuzu söyleyebiliriz" dedi.
Çukurova Bölgesi’nde Beşiktaş’a destek veren çok sayıda taraftarın bulunmasının hatırlatılması üzerine ise, "Gün içinde binlerce insan görüyor, binlerce insanla karşılaşıyorum. Onları kulübümüzle kaynaştırmak için çalışıyoruz. Kulübü büyük yapan taraftardır. Rekabet içerisindeyiz. Yeterli miyiz? Değiliz. Daha çok çalışmamız lazım" diye konuştu.
Başkan Orman, açıklamasının ardından Çukurova Kartalları Derneği’nin adı ve Beşiktaş logosu bulunan pastayı kesti. Dernek çıkışında kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen taraftarları kırmayan Orman, siyah beyaz renklere gönül veren taraftarlarla da selfie çektirdi.
FOTOĞRAF