Sebat Proje Trabzon Akçaabat Spor Kulübü Başkanı Zeki Öztürk, birinci lige çıkma başarısı gösteren Büyük Bayanlar Judo Takımı’nı kutladı.
Bursa’da düzenlenen terfi müsabakalarında, birinci lige çıkma başarası gösteren Sebat Proje Trabzon Akçaabat Büyük Bayanlar Judo Takımı’nı, kulüp başkanı Zeki Öztürk, Panagia Otel’de yemek vererek kutladı.
Sebat Proje Trabzon Akçaabat Spor Kulübü Başkanı Zeki Öztürk, kulüp olarak sadece futbola değil diğer branşlara da büyük bir önem verdiklerini belirterek, “Trabzon’a ve bizlere bu gururu yaşatan sporcularımızı tebrik ediyorum. Trabzon’a yeni başarılar getireceklerine inanıyorum” dedi.
Sebat Proje Trabzon Akçaabat Spor Kulübü Judo Takımı Antrenörü Mustafa Kalaycı ise, hedeflerinin binici ligde şampiyon olup süper lige yükselmek olduğunu dile getirerek, “Ayrıca kulübümüz sporcuları bu ay yapılacak olan Ferdi Türkiye Judo Şampiyonası’nda madalya kazanıp Avrupa’da ve Dünya Şampiyonaları’nda kulübümüze yeni başarılar kazandıracaktır. Başkanımız Zeki Öztürk’e bize vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ederiz“ ifadelerini kullandı.