Şekerbank Pozcu Şube Müdüresi Serap Akalın, Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer’i ziyaret ederek, ’Ahilik Haftası’nı kutladı ve bu haftaya özel olarak esnafa yönelik hazırladıkları ’Ahilik Haftası Kredi Kampanyası’ hakkında bilgi verdi.
Beraberinde banka yetkilileriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette bu yıl 11-17 Mayıs 2015 tarihleri arasında 22. gerçekleştirilen ’Ahilik Kültürü Haftası’nı kutlayan Akalın, bu haftaya özel düşük faiz oranları ve uzun vadeli kredilerle esnafa destek olma amacında olduklarını söyledi. Esnafın mahalle kültürü ve toplumsal değerlerin devamlığındaki rolüne dikkat çeken Akalın, bu amaç doğrultusunda her ayın 15’ini esnaf günü ilan ettiklerini belirterek, "Esnafımızın kapısı açık kalması ve değişime- yeniliğe açılmasını sağlama amaçlı olarak kampanyalarımızı sürdürmekteyiz. Bu amaç doğrultusunda ’Ahilik Haftası’na özel kredi kampanyamızı hayata geçirdik. Düşük faiz oranları ve uzun vadeli yüz bin liraya kadar kredilerle esnafımıza özel kampanyamıza gereken ilginin gösterilmesini umut ediyoruz” dedi.
Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer ise Şekerbank’la daha önce esnafa özel kredi kampanyasına imza attıklarını hatırlatarak, Ahilik Haftası kapsamında hazırlanan bu krediden dolayı banka yetkililerine teşekkür etti.