Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, ilçedeki amatör spor kulüplerine maddi destekte bulundu.
Gediz’de faaliyet gösteren Uluoymak 1 Eylül, Gediz Gençlik, Muhipler Fatih, Dayınlar ve Gediz Gücü spor kulüpleri başkanları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, kulüp başkanlarına 4 bin 950 liralık maddi destekte bulundu.
Başkan Saraoğlu, konuyla ilgili yaptığı konuşmada, gençlerin spor yapmalarına olanak sağlayarak onların kötü alışkanlıklar edinmelerini önlemeye çalışan kulüpleri takdir ettiğini söyledi.
Amatör spor kulüplerinin kolay destek bulan kulüpler olmadığını belirten Başkan Saraoğlu, “Amatör spor kulüplerimizin gençlerimizin spor yapmalarına imkan sağlamaları ve onlara sahip çıkarak enerjilerini iyi bir amaç için kullanmaları büyük memnuniyet vericidir. Böyle güzel bir görev üstlenen bu spor kuruluşlarının imkansızlıklar içerisinde boğuştuklarını biliyoruz. Bu bakımdan kurum, kuruluş ve imkanı olan her vatandaşımızın elinden gelen desteği vermesini istiyoruz. Bugüne kadar belediyemiz kulüplerimizin deplasman giderleri olmak üzere birçok konuda kendilerine yardımcı olmaktadır. Bundan sonrada yardımda bulunmaya devam edeceğiz. Amatör spor kulüplerimizin kira borçları da belediyemiz tarafından karşılandı. Kulüplerimizin kira borçları kalmadı” dedi.
Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu Amatör Spor Kulüplerine 2013 yılında 2 bin 500 lira, 2014 yılında 3 bin lira maddi destekte bulunmuştu.
Amatör Spor Kulüp Başkanları da Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu’na kulüplerine ve amatör spora verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.(MA-EFE)