Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir katılımı ile gerçekleştirtirilen  AK Parti Vezirköprü 7. Olağan İlçe Kongresi'ne telefon görüşmesi ile bağlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun AK Parti teşkilatına güvendiğini ve AK Parti teşkilatlarında bu yıl ki ‘Bir Milyon Üye’ hedefinde Samsun’un üzerine düşeni yapacağına inandığını belirtti.

TAZELENME SÜRECİ

AK Parti Vezirköprü 7. Olağan Kongresi öncesinde telefon bağlantısıyla kongreye katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Vezirköprü kongremizin Samsun'umuza hayırlı olmasını temenni ederiz. Bu farklı süreç içerisinde illerimizde teşkilatımız güçlü bir şekilde yarınlara yürüyecektir. Bu konuda tüm teşkilatımıza, kadın kollarımıza, ilçe teşkilatımıza ve Samsun'umuza güveniyoruz. İnşallah bu kongreler tazelenme süreci olacaktır. Büyük kongreye çok daha yükselerek gideceğiz. AK Parti yeni sürece kongrelerle birlikte farklı girecektir. Birlik beraberlik içersinde Vezirköprü'de yapacağınız kongre ve sonrasında süreç için bölgede çok farlı bir süreç yaşanacak. Ben Samsunumuzda Vezirköprü'yü kadın kollarımızı, gençlik kollarımızı tebrik ediyorum. Sizlerden yeni yeni müjdeler bekliyorum” diye konuştu.

SAMSUN YERİNİ YAKALAYACAK

AK Parti teşkilatlarının bu yıl üye hedeflerinde Samsun'un ideal yerine ulaşacağını düşündüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu yıl hedefimiz 1 milyon üye toplamak. Samsun'da bu konuda üzerine düşeni yapacaktır. Bu yarışın içerisinde en ideal yeri yakalayacaktır. Sizleri şimdiden tebrik ediyorum. Tüm Vezirköprü ve Samsunlu kardeşlerime en kalbi duygularımla selam ve sevgilerimi iletiyorum" dedi.

KURT GÜVEN TAZELEDİ

AK Parti Vezirköprü 7. Olağan Kongresi’nde Mehmet Kurt yeniden başkan seçildi.