Samsun Valisi Dr. Zülki Dağlı, '1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü' dolayısıyla, yaşlıların, kültürümüzün ve manevi değerlerimizin yapı taşları olduğu belirtti

Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, '1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü' dolasıyla yaptığı yazılı açıklamasında, "Yaşlılarımız kültürümüzün ve manevi değerlerimizin yapı taşlarıdır" ifadelerini kullandı. 

ELLERİNDEN ÖPÜYORUM

Vali Dağlı yaptığı açıklamada, "Yaşlılarımız; tecrübelerini genç kuşaklara aktaran, millet olma bilincinin her vakit diri kalmasını sağlayan, tarih sayfalarını dolduran çınarlarımız olarak, kültür ve manevi değerlerimizin en kıymetli yapı taşlarıdır. Kültür ve medeniyetimizin en değerli taşlarından olan yaşlılarımızı tarihimizin her döneminde asla bir yük olarak görmeyen; aksine varlıklarından mutluluk duyan hak ettikleri saygı, ilgi ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe mensubuz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin ‘1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyor, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunarak ellerinden öpüyorum " ifadelerini kullandı.