Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan ve geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Aydınlar Oto Sanayi Sitesi’nin esnafı, yeni dükkanlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Esnaflar, “Burada her türlü ihtiyacımız düşünülerek tasarlanmış. Son derece modern bir siteye sahip olduk” dediler.
Şehir içindeki dar sokaklarda hizmet veren oto tamirciler esnafı için Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan Aydınlar Oto Sanayi Sitesi, esnaflardan tam not aldı. Esnaflar, yeni ve modern yerlerine kavuştukları için mutlu olduklarını söyleyerek, daha geniş bir alanda müşterilerine hizmet verdiklerini ve müşterilerin burada gönül rahatlığıyla araçlarını bıraktıklarını söyledi. 35 yıldır kaporta ustalığı yaptığını söyleyen Celal Demirpençe, “Daha önceleri mahalle aralarında hizmet vermekteydik. Açıkçası çok da kaliteli hizmet veremiyorduk. Çünkü çalıştığımız mekanlar buna izin vermiyordu. Sağ olsun Belediye Başkanımız bu konuda bize yardımcı oldu. Biz kendisinin yanına çok gittik geldik. Kendisi de bize kapısını hiçbir zaman kapatmadı. Şu an son derece modern bir oto sanayi sitesine sahibiz. Ayrıca burada her türlü ihtiyacımızı karşılayacak sosyal tesisimiz, marketimiz mescidimiz var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ”dedi.
Sokak aralarında oldukları için fazla göze çarpmadıklarını ifade eden oto tamircisi Emre Yıldırım ise, "Çok kötü koşullarda hizmet veriyorduk. Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu bize kendi işyerimizi açma fırsatı sundu. Şu an hizmet verdiğimiz koşullar çok iyi. Sanayi sitemiz gayet iyi aynı zamanda 24 saat güvenlik kameralarıyla kontrol edilmekte. Buraya gelen müşterilerimiz kıyaslama yaptıklarında yeni yerlerimizi beğeniyorlar. Rahatlıkla getirip araçlarını bize teslim ediyorlar. Çok güzel bir hizmet oldu. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu bizi hiç bir zaman yalnız bırakmadı. Bizim için çok çaba harcadı. Kendisine çok teşekkür ediyorum “dedi.