Adıyaman Korucular Anaokulu Öğrencileri tarafından Adıyaman Halk Kütüphanesi içerisinde bir birinden güzel gösteriler sergilendi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı Kutlamaları kapsamında Adıyaman Korucular Anaokulu öğrencileri Adıyaman İl Halk Kütüphanesine gelerek Kütüphane Müdürü Filiz Karabulut, Korucular Anaokulu Müdürü Ayşe Sevinç ve öğretmenlerle beraber kütüphane içerisini gezip kütüphane hakkında bilgiler aldılar. Kütüphane hakkında bilgiler alan anaokulu öğrencileri daha sonra kütüphane içerisinde bir birinden güzel gösteriler sergileyerek kütüphanede bulunan birçok kişinin beğenisini kazandılar.
Konuyla alakalı olarak açıklamalarda bulunan Adıyaman İl Halk Kütüphanesi Müdürü Filiz Karabulut, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramını bu yıl Koruyucular Anaokuluyla beraber kutlamaya çalıştık. Geleceğimizin gençleri olan çocuklarımızla beraber güzel vakitler geçirdik. Bu nedenle bu yaşta bu heyecanı onlarla beraber bir şekilde kütüphanemizin çocuk bölümünde, çocuklarımızın sergilediği gösterilerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramını kutladık. Çok güzel ve etkili bir kutlama oldu, kütüphanede bulunan okuyucularımızda bu gösterilere katılarak gösteri yapan çocuklarımızı izlediler. İnşallah bu tür etkinliklerin devamı olur” dedi.
Daha sonra konuşan Korucular Anaokulu Müdürü Ayşe Sevinç ise, “Halk Kütüphanemiz Müdürü Filiz Karabulut’un daveti üzerine burada bulunuyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı kutlamaları kapsamında çocuklarımızın gösteri sergilemesini istediler. Bizler de çocuklarımızı alarak kütüphanemize geldik ve gösteriler sergiledik. Konudan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.