AGAD Başkanı İbrahim Aslan ve beraberindeki heyet Adıyaman’da, Olay Gazetesi sahibi Hüseyin Koç’a hayırlı olsun dileklerini iletti.
Hüseyin Koç’un basın camiasına daha önceden de uzak olmadığını belirten Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, “İlimizde 2005 yılından bu yana yayın hayatını sürdürmekte olan Adıyaman’da Olay Gazetesi geçtiğimiz günlerde Hüseyin Koç tarafından satın alarak imtiyaz sahibi değişikliğine gitmiştir. Adıyaman’da Olay Gazetesi eski İmtiyaz Sahibi Zeynel Abidin Kıymaz’a Olay Gazetesi çatısı altında ilimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum. Basın sektörüne yatırım yapan Hüseyin Koç gerek yatırımlarıyla, gerekse Adıyamanspor’a kulüp başkanlığı yapmasıyla ve spora olan sevgisiyle Adıyaman kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim. Bu manada hem kamuoyunun hem de basın camiasının yakından tanıdığı bir ismin aramıza katılması bizleri mutlu etmiştir. Basın sektörü oldukça sabır ve özveri isteyen bir meslek ve Hüseyin Koç’un da bunun üstesinden en iyi şekilde geleceğinden eminim. Kendilerine gerek Yeniyol Gazetesi, Mercan TV gerekse de cemiyet olarak her türlü desteğe hazırız. Allah hayırlı uğurlu etsin” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman’da Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Koç, “İlimiz basın camiasına uzak bir isim değilim. Basınımız her zaman yanımızda oldu. Özellikle Adıyamanspor kulüp başkanlığı yaptığım dönemde beni yalnız bırakmadılar. Kısmet oldu biz de yatırım alanlarımızın yanına basın sektörünü de eklemiş olduk. Rabbim bizleri çıktığımız bu yoldu mahcup etmesin. Adıyaman Olay Gazetesi olarak ilimiz adına yapılması gereken her konuda üstümüze düşeni yapmaya hazırız. Bu vesileyle ziyaretlerinden ötürü Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyarette AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Işık Gazetesi Sahibi Bilal Işık, Duruş Gazetesi sahibi Akif Beyaz, Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ali Aslancirit, AGAD Yönetim Kurulu üyesi İbrahim İnan bulundu.