Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen Çınaraltı Sohbetleri’nde bu hafta İLESAM üyelerinden Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Talha Gönüllü “Adıyaman Üniversitesini ve Bölgeye Katkısını” anlatacak.
İLESAM İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Doç.Dr. Süleyman Doğan, çağdaş üniversitelerin yeni rektörlerimizin elleri üzerinde yükseldiğini belirterek “Bu rektörlerimizin başında da Adıyaman Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Mustafa Talha Gönüllü gelmektedir. Çalışmaları yerinde birçok defa izledim. Adıyaman Üniversitesi rektör bey ve ekibinin çalışmalarıyla ilham veriyor. Hayranlık uyandırıyor. Adıyaman’da geleceğin üniversitesi inşa ediliyor. Bu nedenle Adıyaman Üniversitesi’nin bölgeye, ülkemize ve dünyaya katkısını Rektör Bey’le konuşmak istedik” dedi.
İLESAM İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Süleyman Doğan’ın yöneteceği Rektör Prof.Dr. Mustafa Talha Gönüllü’nün konuşacağı “Adıyaman Üniversitesi ve Bölgeye Katkısı” başlıklı 63. Çınaraltı Sohbeti 31 Ocak Cumartesi günü saat 16.00’da, Aksaray Yusuf Paşa’daki Azaklıoğlu Necati Bay Eğitim ve Kültür Vakfı’nda yapılacak.