Anadolu Basın Birliği Van Şubesi yönetimi, Vali Münir Karaloğlu’nu makamında ziyaret ederek, 15 ilde 15 Temmuz fotoğraf sergisi projesi hakında önemli bilgiler aktardı.

Anadolu Basın Birliği Van Şube Başkanı Ayhan Yazlık ve beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nu makamında ziyaret ederek, Antalya’da düzenleyecekleri fotoğraf sergisi hakkında görüş alışverişinde bulundu. Vali Karaloğlu, Antalya halkının da darbeye karşı dik durduğunu, 15 Temmuz destanının milletin ortak bir paydası olduğunu belirterek, yapılan çalışmanın önemine değindi. Vali Karaloğlu, bu önemli ve anlamlı çalışmanın daha fazla kitlelere anlatılması ve ulaştırılmasına işaret ederek, Anadolu Basın Birliği Van Şubesi’nin bu önemli çalışmasını takdirle karşıladığını söyledi.

Vali Karaloğlu’nun Van’da görev yaptığı süreçte Van’a çok hizmetler yaptığını, bu hizmetlerin bu gün de takdirde karşılandığını belirten ABB Van Şube Başkan’ı Ayhan Yazlık, Van halkının her zaman Karaloğlu’nu yad ettiğini dile getirdi.

Yazlık, Türkiye’nin 81 ili tamamlana dek her yıl düzenli olarak, değişik ilerde 15 Temmuz fotoğraf sergisini düzenleyeceklerini belirtti.