Türk mobilyasının kalitesini dünyanın birçok noktasında başarıyla temsil eden Doğtaş, Kırgızistan’daki ilk mağazasını Bişkek’te hizmete açtı.
Açılışa; Kırgızistan Büyükelçisi Metin Kılıç, Kırgızistan devlet yetkilileri, Doğtaş yetkilileri ve çok sayıda davetli katıldı. Doğtaş, şehrin en işlek caddesinde açtığı 650 metrekarelik alana sahip Bişkek mağazasıyla yurtdışında 70 mağazaya ulaştı.
Açılışta konuşan Türkiye Cumhuriyeti Kırgızistan Büyükelçisi Metin Kılıç, “Kırgızistan’da mobilya sektöründe önemli bir açık bulunuyor. Türk mobilyasının en önemli markalarından olan Doğtaş’ın ürün kalitesi ve teslim güvencesiyle ülkedeki önemli bir açığı dolduracağına inanıyorum. Konsept mağazacılık anlayışıyla hareket eden Doğtaş, kısa sürede pazarda söz sahibi olacak” dedi.
Büyüme stratejisi doğrultusunda açtığı Exclusive mağazalarla büyüyen Doğtaş, Bişkek mağazası ile gelişmekte olan Kırgızistan pazarına güzel bir başlangıç yaptı. Kısa sürede Kırgızistan’da açılması planlanan yeni mağazalarla ülkenin en beğenilen mobilya markası olmak hedefleniyor.