Lovelet Alışveriş Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla unutulmaz bir etkinliğe imza attı. Samsun 19 Mayıs İşitme Engelliler Okulu öğrencileri, Lovelet AVM bünyesindeki Zamunda Eğlence Krallığı'nda doyasıya eğlendi.

UNUTULMAZ BİR GÜN

Lovelet AVM, Samsun 19 Mayıs İşitme Engelliler Okulu öğrencilerini Zamunda Eğlence Krallığı'nda ağırladı. Öğrenciler, masal kahramanlarının maskotlarıyla fotoğraf çektirdi, bowling oynadı, meslekleri uygulamalı olarak öğrendi, ters evde ilginç deneyimler yaşadı, VR gözlüklerle oyunlar oynadı ve safari parkta unutulmaz bir yolculuğa çıktı.

HER GÜN HATIRLANMALI

Engellilerin bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini vurgulayan Özel Eğitim Öğretmeni Ayşe Sancar Boz, "Keşke hiçbir ayrım olmasa. Sevgi dilini kullandığımız, ötekileştirmediğimiz bir yıl diliyorum. Amacımız çocuklarımızın eğlenmesini sağlamak. Bugün de Lovelet'in davetiyle geldik ve çocuklarımız Zamunda Eğlence Krallığı'nda unutulmaz bir gün geçirecek. Bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederiz" dedi.

BİRLİKTELİK VURGUSU

Birlik vurgusu yapan işitme engelli Beden Eğitimi Öğretmeni İsmail Aydemir ise işaret diliyle şu mesajı verdi: "Engelleri kaldırmamız için her birlikte hareket etmeliyiz. 1 gün değil 365 gün her beraber olmalıyız."

"FARKLI BİR DENEYİM "

Öğrencilerin Zamunda Eğlence Krallığı'nda gerçekleştireceği aktiveler hakkında bilgiler veren Lovelet AVM personeli Kübra Altıntaş ise şunları söyledi: "Çocuklarımız Zamunda City'de onların özelliklerine uygun alanlarda görevleri yerine getirecekler. Daha sonra onlara küçük hediyelerimiz olacak. Burada polis, itfaiyeci, bebek bakım doktoru olacaklar ilk yardım öğrenecekler, mısır patlatıp, parfüm yapacaklar. Sonrasında çocuklarımıza safari kısmımızdaki hayvanları göstereceğiz. Ters evde farklı bir deneyim yaşayacaklar. Bu alanlarımızda eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayıp, günlerini daha da güzelleştirmek istiyoruz."

TÜYAP İnşaat Fuarı açılışı Kanal S ekranlarında TÜYAP İnşaat Fuarı açılışı Kanal S ekranlarında


ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.