MHP Samsun'da İlkadım İlçe kongresiyle başlayan kongre süreci  Bafra, Alaçam ve Canik İlçe kongreleriyle devam etti. MHP Canik İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi'nde başkan Süleyman Baltacı ve yönetim kurulu listesi seçimi kazanırken, kongrede konuşan MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, 'Cumhur İttifakı'na vurgu yaptı.


 
DAHA İYİ ANLAŞILDIK

Seçilen kadrolarının, partiyi 2023’e taşıyacağının altını çizen Karapıçak, "Lider ülke Türkiye vizyonuna birlik ve beraberlik içinde ulaşacağız. Gece gündüz demeden çalışacağız. Üzerinizdeki yük ve sorumluluk ağırdır. Ülkenin içinden geçtiği bu süreç Milliyetçi harketin daha iyi anlaşıldığı bir gerçektir. Bu anlaşılmanın ve bilincin yansıması Cumhur İttifakıdır. Bilinmelidir ki Cumhur İttifakı kutlu varlığını muhafaza ve müdafaa edecektir. Hiç kimse Cumhur İttifakı üzerinde spekülasyona girişmemelidir" dedi.

YOĞUN KATILIM

Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kongreye MCanik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 25. dönem Samsun MHP Milletvekili Hüseyin Edis, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.