Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, finansal yapı ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

CEOLUK TEKLİF ETTİM

Tecrübeli teknik adamı Samsunspor'un ilerde ceosu yapmak istediğini belirten Başkan Yıldırım, "Ertuğrul hocayı Samsunspor'un Alex Ferguson'u yapmak istiyoruz. Başarılı olsun ya da olmasın her 5 yıl da bir Ertuğrul hoca ile kontrat yenilemek istiyoruz. Ertuğrul hoca antrenörlüğü bıraktığında da ona Samsunspor'un ceosu olmayı da şimdiden teklif ettim" şeklinde konuştu.

DİSİPLİNLE YÖNETİLİYOR

Yılport Samsunspor'un sıkı bir finansal disiplinle yönetildiğini ifade eden Başkan Yıldırım, "Kendi şirketlerim gibi Samsunspor'u da sıkı bir finansal disiplinle yönetiyorum. Bilançomuzun gelir gider dengesini kurmak istiyorum. Samsunspor'a büyük paralar koyuyorum. Süper Lig'de harcama limitimiz olacak. Bunun için de şimdiden Süper Lig'in iskeletini kuruyoruz. Samsunspor'u kendi ayakları üzerinde durmasını sağlayacağım. Dışarıya atacak 1 kuruş paramız yok. Samsunspor bir model yaratacak" ifadelerini kullandı.