Cumhuriyet Kupası Bocce müsabakalarında Gençler ile yaşlılar karşı karşıya geldi.

Erzincan’da 29 Ekim kutlama etkinlikleri çerçevesinde organize edilen Cumhuriyet Kupası Bocce müsabakalarında gençler ile yaşlılar karşı karşıya geldi.

Erzincan’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 94. Yıl dönümü düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çeşitli spor branşlarında Cumhuriyet kupası müsabakaları düzenleniyor.

Erzincan 100. Yıl Atatürk Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan ve yaşları 72 ile 86 arasında değişen ihtiyar delikanlılardan oluşan bocce takımı ile Mustafa Kemal Mesleki Teknik Anadolu Lisesi kız Bocce takımı karşı karşıya geldi. Erzincan 13 Şubat Şehir stadında düzenlenen Gençler ile Yaşlılar 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Bocce müsabakası oldukça çekişmeli geçerken renkli görüntülere sahne oldu.

Gençler ile yaşlılar arasında oynanan müsabakayı 15-12 ihtiyar delikanlılar kazandı. Müsabakada dereceye giren İntihar delikanlılara madalyaları Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu tarafından takdim edildi.

Düzenlenen ödül töreninin ardından İl Müdürü Burak Mumcu, ihtiyar delikanlılar Bocce takımını makamında ağırlayarak bir süre sohbet etti. İl Müdürü Mumcu, “29 Ekim Cumhuriyet Kupası etkinlikleri kapsamında Yaşlılarımız ile Gençlerimizi Bocce müsabakalarında bir araya getirerek çok güzel bir müsabakanın gerçekleşmesini sağladık. 29 Ekim Cumhuriyet kupası müsabakalarımız birçok branşta devam ediyor. Gençlerimize spor yaptırırken Erzincan 100. Yıl Atatürk Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan ihtiyar delikanlıları da onlarla birlikte spor yaptırarak farklı bir etkinlik yapmak istedik. Çok güzel ve zevkli bir müsabaka oldu. Katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.