Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından kurulan Süleymanpaşa Engelli Koordinasyon Merkezi, engelsiz taksi ile engelli vatandaşların en mutlu günlerinde de yanında olmaya devam ediyor.

Engelli vatandaşların Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi’ni arayarak randevu aldığı ve şehir içinde istedikleri saatte istedikleri yerden yere gitmelerini sağlayan Engelsiz Taksi, nikah ve düğün gibi özel günlerde de hizmet veriyor.

Mutluluğu birlikte yaşamanın gururunu yaşıyor

Nikah işlemlerinin yanı sıra nikah hazırlıklarında da engelli vatandaşları istedikleri yere götürme hizmeti veren Engelsiz Taksi, Gözde ve Abbas çiftinin en mutlu gününde de kuaförden, “Evet” diyerek sonsuzluğa imzalarını attıkları büyülü ana kadar mutluluğu birlikte yaşamanın gururunu yaşıyor.

“Rutin hizmetimizin yanı sıra özel günlerde de engelleri birlik olup ortadan kaldırıyoruz”

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Süleymanpaşa Engelli Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Şerife Türüdü, Süleymanpaşa Engelli Koordinasyon Merkezi’nin çalışma alanın her geçen gün büyüdüğünü ve daha fazla engelli vatandaşa hizmet etmek istediklerini dile getirdi. Türüdü, “Hiçbir insan engelli olmayı istemez. Kimimiz dünyaya gözlerimizi açtığımızda kimimiz ise sonrasında yaşadığımız çeşitli olaylar ile engelli olduk. Ancak bu engeller bizlerin yaşıyor olmasını hayata tutunmamızı hiç değiştirmedi. Süleymanpaşa Engelli Koordinasyon Merkezi olarak ise engelli vatandaşlarımız için gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla hayatı daha kolay, daha yaşanabilir bir hale getirmek istiyoruz. Bu noktada bir çok hizmetimizin yanı sıra Engelsiz Taksi ile de rutin hizmetimizin yanı sıra özel günlerde de engelleri birlik olup ortadan kaldırıyoruz” dedi.

Başkan Eşkinat hayırlı olsun dileklerini paylaştı

Öte yandan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da, nikah törenini ziyaret ederek mutlu çifte “Hayırlı olsun” dileklerini iletirken, imzaların atılmasının ardından mutlu çifte “Muhteşem Başlangıç” adlı albüm kitap hediye edildi.