TEMELLERİNİ ATIYORUZ

TFF'nin mayıs ayı içerisinde yapacağı toplantıya gözünü çeviren Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım'da açıklamalarda bulundu. Rekorlarla bu sezonu şampiyon tamamlamak istediklerini belirten Başkan Yıldırım, Süper Ligin temellerini de şimdiden atmaya başladıklarını söyledi. Yıldırım, "Görünen köy kılavuz istemez. Aksayan yerlerimiz var ve buralara takviyeler yapacağız. Hedefimiz gelecek sezon direk Süper Lige cıkacak bır kadro ile oynamak"dedi. 

DORTMUND ÖRNEK BİZE

Yaş ortalamasını düşüreceklerini belirten Başkan Yüksel Yıldırım, "Takımı gençleştirmek istiyoruz. Hedefimiz orussia Dortmund ve FC Red Bull Salzburg takımları gibi yaş ortalamasını düşürmek. 23 yaş altı Samsunspor'un oyun stiline uyacak isimleri kadromuza katacağız. Ben, hocamız Ertuğrul Sağlam ve ekibi ile Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal bu konu üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tabi yıldız oyuncularda uygun fiyata gelmek isterse değerlendiririz" diye konuştu. 

YENİDEN İNŞA EDİLECEK

Taşıma suyla artık değirmen dönmez diyen Başkan Yıldırım, "Samsunspor kendi ayakları üzerinde artık durması lazım. Bize en az 5 yıl hizmet edecek taze kana ihtiyacımız var. Bunun içinde Samsunspor Futbol Akademisini yeni baştan inşa edeceğiz. Yapılan yatırımlar ile A takımda forma giymeye hazır yetenekli oyuncuları buradan yetiştireceğiz. Ertuğrul hocamızında benim de en çok değer verdiğimiz noktalardan birisi altyapı"ifadelerinde bulundu. Salim YILDIZ 

ANALİZLER YAPILIYOR 

Başkan Yüksel Yıldırım, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve Genel Menajer Mustafa Aztopal, çok sayı da genç ve yetenekli isim üzerinde analizler yapıyor.