Mersin Büyükşehir Belediyesi, inşaatını tamamladığı fitness salonunu kullanıma açtı.

Yaklaşık bir buçuk ay önce kullanıma açılan salon, Mersin İdmanyurdu sporcularını ağırlamaya başladı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü arasında imzalanan protokol ile hayata geçirilen ve inşaat çalışmaları tamamlanan fitness salonunun kullanımı için Mersin Valiliği’nden izin çıktı.

Hem fitness salonu hem de bu salonun yanında yapımına başlanan konaklama tesisi ile Mersin İdmanyurdu’na yardımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kullanıma açtığı fitness salonu ile Mersin İdmanyurdu sporcularına çok fonksiyonlu bir tesis kazandırdı. Valilik izninin çıkması ile yaklaşık bir buçuk ay önce açılan salonunu hem Mersin İdmanyurdu sporcuları hem de Büyükşehir Belediyesi’nin spor kursuna katılan sporcular kullanıyor.

902 metrekarelik alana yapılan ve içerisinde fitness aletlerinin olduğu büyük bir alan, antrenör odası, sağlık odası, soyunma odası, sporcuların dinlenebileceği teras ve kafe alanlarının yanı sıra sauna ve masör odasının da yer aldığı tesiste, egzersiz ve kondisyon aletleri bulunuyor. Sporcuların tüm ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte alanların olduğu salonda antrenör, spor uzmanları ve masör kontrolünde sporcular vücut geliştirme, kondisyon sağlama, bilinçli ve disiplinli spor yapma imkanı buluyor.