Samsun futboluna 20 yıldır yeni yetenekler kazandıran Kurupelitspor'da Antrenör Emre Hamzaoğlu, "Amacımız önce şehrimizin markası Samsunspor'a daha sonrada Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak" dedi

HER ZAMAN FARK YARATTTIK
Samsun futboluna 20 yıldır birçok yeni yetenek kazandıran Kurupelitspor'da Antrenör Emre Hamzaoğlu, Canlı Haber Tv mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Antrenör Hamzaoğlu, "Samsun amatöründe diğer kulüplerden farklı olarak futbol oynama yaşını 6'ya kadar düşürdük. Kulübümüz çatısı altında 6-12 yaş arasında şuanda 70 sporcu eğitim görüyor. Her zaman fark yaratan bir ekip olduk. Bunu istikrarlı bir şekilde sürdürmek için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu. 

ÖNCELİĞİMİZ SAMSUNSPOR
Kurupelitspor Antrenörü Emre Hamzaoğlu, "Geçtiğimiz yıllarda bir A takımımızda vardı. Ancak altyapıya ağırlık vermek için yönetim kurulumuz kapatma kararı almıştı. Çocuklarımıza temel futbol eğitimi verdikten sonra Samsunspor'a ve şehrimizdeki başarılı amatör spor kulüplerine gönderiyoruz. Sporcularımız gittikleri kulüplerle futbol kariyerlerine devam ediyor. Amacımız önce şehrimizin markası Samsunspor'a daha sonrada Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak" dedi.
 
Mustafa CİVELEK

ÖZEL HABER