Mehmet AKTARAN / İSTANBUL, () - Bağcılar'da düzenlenen "24 Kasım Öğretmenler Günü" özel programında sahneye çıkan müzik öğretmenlerinden oluşan "Öğretmenler Korosu" müzik severlerin beğenisini topladı.



Bağcılar Belediyesi'nce "24 Kasım Öğretmenler Günü" özel programı bu akşam Bağcılar Olimpik Salonu'nda yapıldı. Bağcılar'da görev yapan öğretmenlerin davet edildiği programda öğretmenlere önce akşam yemeği verildi.



Ardından Bağcılar'daki okulların müzik öğretmenleri tarafından oluşturulan "Öğretmenler Korusu" sahneye çıkarak şarkı ve türküler seslendirdi. Stadyumda tribünleri dolduran davetliler, öğretmenler korusunun seslendirdiği şarkı ve türkülere eşlik etti.



Sahneye çıkarak öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, "Bağcılar Belediyesi olarak en fazla yatırımı eğitime yapıyoruz. Okullarımızın fiziki yapıları başta olmak üzere eğitim araç ve gereç destekleri dahil tüm katkıları belediye olarak vermeye devam ediyoruz, devam edeceğiz. Bütün Bağcıları bir okul olarak görüyoruz. Bütün gücümüzle eğitim güneşi Bağcıları aydınlatana kadar elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.



Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü de sahneye çıkarak öğretmenlere seslendi.



Ardından emekli öğretmenlere onur belgesi verilirken 6 bin 423 öğretmene hediyeler verildi. Bağcılar'daki 180 stajyer öğretmen sahnede ellerini Türk Bayrağına koyarak yemin etti. Program ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli'nin konseriyle devam etti.

 

(FOTOĞRAFLI)