KAYSERİ’nin Spor Toto Süper Lig takımı Kayserispor ve PTT 1'inci Ligi'ndeki temsilcisi Kayseri Erciyesspor, sezonun ilk ilk 2 haftasında oynadıkları karşılaşmaları berabere tamamladı.
Süper Lig'e bu sezon yeniden yükselen Kayserispor, deplasmanda Osmanlıspor'la son dakika golüyle 1-1 beraberliği yakalarken geçen hafta kendi evinde oynadığı Torku Konyaspor maçında ise 1-0 öne geçmesine rağmen konuk ekibin müsabakanın daha sonraki dakikalarında attığı golle seyircisiz karşılaşmayı 1-1 tamamladı. Kayserisor, böylece 2 maçta 2 puan alabildi.
Süper Lig'den PTT 1'inci Ligi'ne düşen Kayseri Erciyesspor’da gençlerden kurulu kadrosuyla kendi evindeki sezonun ilk resmi maçında Boluspor’la golsüz berabere kaldı, bu hafta da 1461 Trabzon deplasmanından da yine golsüz beraberlikle döndü.
Kayserispor, ligin 2 haftasında 2 maçta 2 gol kaydederken Kayseri Erciyesspor ise henüz fileleri havalandıramadı.
Öte yandan Kayserispor ve Erciyesspor'un 31 Ağustos’ta bitecek transfer sezonu için oyuncu arayışlarını sürdürdüğü bildirildi. Kayserispor'un özellikle forvet oyuncusu konusunda yabancı futbolculara yöneldiği öğrenildi.