AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı üyleri, İscehisar’ın Doğlat yaylasında gerçekleştirilen “Uluslararası Türk Dünyası Bilim Kültür Şöleni”ne katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.
Şölen için Doğlat yaylasına gelerek piknik yapan vatandaşları ziyaret eden, şölenlerinin hayırlı olmasını dileyen Milletvekili adayı Halil Ürün’e İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Sezen eşlik etti.
Afyonkarahisar Oğuz Boyu Yörükler ve Türkmenler Derneğinin güzel bir organizasyona imza attığını dile getiren İl Başkanı Yurdunuseven, “Bu tür şölen ve etkinlikler insanlarımızı bir araya getiriyor. Doğlat yaylasında bir araya gelen vatandaşlarımız gönüllerince eğlenerek güzel bir vakit geçiriyorlar. Şölene Afyonkarahisar Belediyemizde ciddi bir destek veriyor. Ayrıca kardeşliğimizi pekiştiren bu şölende piknik yapan vatandaşlarımızı Milletvekilimiz Halil Ürün beyle ve parti teşkilat mensuplarımızla ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın partimize ve adaylarımıza olan ilgisi bizleri memnun etti” dedi.