Sıdıklı Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, düzenlenen bir programla açıldı.
Dernek açılışında konuşan Dernek Başkanı Murat Uzun, "Dernekler sivil toplum kuruluşlarının ilk basamağıdır. Sivil toplum kuruluşlarının ise bu toplum içerisinde çok büyük bir öneme sahip olduğunu hepimiz biliyoruz. Derneğimizin amacı, Birlikteliği, beraberliği, dayanışmayı, yardımlaşmayı sosyal ve kültürel faaliyetleri yaşamayı ve yaşatmayı amaçlamaktadır" dedi.
Üyeler ile hemşehriler arası bağların kuvvetlendirilmesi gerektiğini ifade eden Uzun, "İyi işler yapmak, iyi işlere vesile olmak önemli bir başarıdır. Hangi makamda ve mevkide olursak olalım hayra vesile olmak insanların gönlünde hoş bir seda bırakmak kadar güzel bir şey yoktur. Bizlerde bu amaçla açmış olduğumuz derneğimizi siz değerli misafirlerin katılımlarıyla hep beraber açmış olacağız. Bugüne kadar bize desteklerini ve hayır dualarını eden hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyor ve açılışımıza geldiğiniz için saygılarımı sunuyorum" dedi.
Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ise açılışta yaptığı konuşmasında Sıdıklı köylerinin çok büyük bir aşirete sahip olduğunu ifade etti.