Trabzonspor’da Aralık ayında yapılacak olan seçimlerde adaylığını aylar öncesinden açıklayarak çalışmalarını sürdüren Celil Hekimoğlu, ekibiyle birlikte sahaya iniyor.
Bordo-mavililer de gelecek ay yapılacak başkanlık seçimlerine adaylığını koyan Celil Hekimoğlu, ekibiyle birlikte saha çalışmaları için start verdi. 9 Kasım Pazartesi günü saat 14:00’de düzenleyeceği basın toplantısıyla adaylığını resmen açıklayacak olan Hekimoğlu, projelerini kamuoyu ile paylaşacak. Trabzonspor Başkan adaylığı için çalışmalarına aylar öncesinde başlayan Hekimoglu, listesinde yer alan bazı isimlerin Trabzon’a gelmesiyle birlikte saha çalışmalarına start verdi.
ALİ KEMAL DENİZCİ, HEKİMOĞLU İLE BİRLİKTE
Trabzonspor başkan adayı Celil Hekimoğlu listesinde yer alan bazı isimleri Trabzon havaalanına gelişi sırasında karşıladı. Bekir Bülbüloğlu, Hüseyin Örs, Davut Yurttaş ve eski futbolcu Ali Kemal Denizci ile listesinde yer alan Sebahattin Çakıroğlu’nu karşılayan Hekimoğlu, daha sonra saha çalışmaları için ekibiyle birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu.