ORDU (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da kulüp genel menajeri Selim Şener, "Artık gelecek sezonun takımını oluşturma çabası içerisindeyiz" dedi. 

Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu iç sahada oynayacakları Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi. 

Tüm imkanları çerçevesinde lig sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceklerini vurgulayan Şener, geldikleri noktada ellerinden gelenin sadece mücadele etmek olduğunu dile getirdi. 

Geçtiğimiz hafta Samsunspor karşısında ortaya konulan futbolun oyuncular üzerinde olumu bir etki yarattığını anlatan Şener, şöyle konuştu:

"O maçta gerçekten iyi mücadele ettik. Oyuncu arkadaşlarımız biraz daha dikkatli olabilselerdi puan veya puanlar alarak Ordu'ya dönebilirdik. Ama maalesef tecrübesizliğimizin kurbanı olduk. Her zaman söylüyoruz genç oyuncularımız kendilerine gelen bu fırsatın değerini bilmeliler. Çok genç yaşta Orduspor forması altında bu ligde futbol oynama fırsatı yakaladılar. Onlar için önce arma, sonra gelecekleri olmalı. Olaya böyle bakarlarsa daha başarılı olacaklarını düşünüyoruz." 

Şener, Adana Demirspor maçında yine aynı mücadele örneğini sahaya yansıtmaya çalışacaklarını belirterek, "Bizim önceliklerimiz diğer takıma oranla farklı. Artık gelecek sezonun takımını oluşturma çabası içerisindeyiz. Onun için oynayacağımız her maç oyuncularımızın gelişimleri açısından çok önemli. Adana Demirspor maçında alınacak her türlü iyi sonuç gelecek adına bizi mutlu edecektir" ifadesini kulandı.

Bu arada Karadeniz ekibi Adana Demirspor ile hafta sonu oynayacağı maçın hazırlıklarını teknik direktör Hüseyin Özcan yönetiminde Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri'nde sürdürdü.

Yaklaşık 2 saat süren çalışmaya tüm oyuncular katılırken antrenmanda oyuncular taktik ağırlıklı çalışma yaptı.