Okul Öncesi şenlikleri kapsamında Konya’nın Tuzlukçu İlçe Kaymakamlığı himayesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Kuşaklar Buluşması Projesi olarak Akşehir Huzurevi sakinleri ile anasınıfı öğrencileri buluştu.
Programa katılan Akşehir huzurevi sakinleri ve anasınıfı öğrencileri birlikte etkinliklere katıldı. Etkinlikler kapsamında top taşıma, resim parçalarını birleştirme yapıldı. Anasınıfı öğrencilerinin hazırlamış oldukları etkinlikler veliler tarafından büyük alkış aldı.
Konu İle ilgili bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Gülcü, “Okul öncesi şenlikleri kapsamında Tuzlukçu Kaymakamlığı himayesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Kuşaklar Buluşması Projesi olarak Akşehir Huzurevi sakinleri ile anasınıfı öğrencileri buluştu. Etkinlik öncesi öğrencilerimizin yıl içerinde hazırlamış oldukları eserlere ait sergi açıldı, sonrasında ‘Hayat Ağacı’ etkinliğini yaptık. Hayat ağacına tüm katılımcıların ve öğrencilerimizin parmak izlerini ve isimlerini aldık ve Akşehir Huzurevi sakinlerine günün hatırası olarak teslim ettik. Öğrencilerimiz ve velilerimiz yapılan etkinliklerden çok memnun kaldılar. Projenin yapılmasında bizlere katkı ve destek sağlayan Sayın Kaymakamımız Nur Sevinç Özbek ile emeği geçen öğretmenlerimize çok teşekkür ederim” dedi.