Ömür AVCI-Osman ŞİŞKO / RİZE, ()– SPOR Toto Süper Lig’de yarın Çaykur Rizespor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe, yaklaşık 150 polisin koruduğu konvoyla Trabzon’dan Rize’ye giderken bir olumsuzluk yaşanmadı.
BARİKATLER YAPILDI
THY’ye ait özel uçakla saat 17.45 sıralarında Trabzon Havalimanı’na inen Fenerbahçe kafilesi, güvelik nedeniyle etrafı bariyerlerle çevrilmiş Dış Hatlar Gelen Yolcu Salonu’ndan çıkarıldı. Havalimanında çevik kuvvet ekipleri yoğun güvenlik önlemi alırken, bagaj taşımakta kullanılan el arabalarıyla da barikatlar yapıldığı gözlendi.
KONVOYUN ÖNÜ VE ARKASINA POLİS KORUMASI
Sarı lacivertli yöneticiler, futbolcular ve genç takım oyuncuları 3 ayrı otobüse binerken, konvoyun önünde ve arkasında 2’şer çevik kuvvet minibüsü, ayrıca çok sayıda sivil polis aracı da koruma görevi yaptı. Rize İl Sınırı'na kadar olan yaklaşık 55 kilometrelik bölümde yol kenarlarına ve üst geçitlere polis ekipleri yerleştirildiği, kavşakların da kafilenin geçişi sırasında trafiğe kapatıldığı gözlendi.
TARAFTARLAR PERREİRA'YA ÇİÇEK VERDİ
Yaklaşık 1 saatlik yolculuğun ardından Rize’ye ulaşan Fenerbahçe'yi taşıyan otobüs, polis eskortu otel girişini kaçırınca Karadeniz Sahil Yolu’nda trafik durdurulduktan sonra kalacağı otele gitti. Otelin önünde de yine yoğun şekilde güvenlik önlemi alındı.
Bu arada Fenerbahçe'yi karşılayan bir grup taraftar, teknik direktör Perreira’ya çiçek verdi.
GECE RİZE'DE KALACAKLAR
Fenerbahçe, yarın akşam maçı oynadıktan sonra da Rize’de konaklayacak ve pazartesi günü de öğle saatlerinde yine karayoluyla Trabzon’a geldikten sonra uçakla İstanbul’a dönecek.

FOTOĞRAF