ABD Başkanlık seçiminde Cumhuriyetçi Parti'nin favori aday adayı olan Donald Trump, NBC'yle röportajında ülkedeki Müslümanların fişlenmesi gerektiğini savundu.
2016'daki ABD Başkanlık Seçimi'nden Cumhuriyetçi Parti'nin favori aday adayı Donald Trump göçmen karşıtı açıklamalarına bir yenisini ekledi. Trump, NBC'yle röportajında muhabirin, "Ülkemizdeki Müslümanları takip için bir veritabanı sistemi olmalı mı?" sorusuna "Kesinlikle" yanıtını verdi.
TRUMP'A GENÇ MARWA'DAN TOKAT GİBİ MEKTUP
Trump'ın bu sözlerine ABD'de yaşayan Marwa Balkar isimli Müslüman kızdan mektuplu yanıt geldi.
Balkar, Sevgili Donald Trump diye başlayan mektubunda 'beni takip edebilirsin' dedi.
İşte o mektup;
Sevgili Donald Trump. Benim adım Marwa ve ben bir Müslüman'ım. Seni dinledim, bizi fişlemek istiyorsun. Bana bakarak kolayca Müslüman olduğumu anlamayabilirsin bu yüzden ben bir rozet takabilirim. Çünkü benim dinim İslam barışın temsili bir din, bana öğrettiği tek şey adaletsizliğe karşı birlik olmak.
Bana tek bir masumu öldürmekle bütün bir insanlığın öldüğünü gösteren ise sensin. Bence sen benimle gelebilirsin. Ben kansere karşı farkındalık adına yürüyüşler yapıyorum. İşimi nasıl mutlu bir şekilde yaptığımı görmek için beni takip edebilirsin. Ayrıca bir camide evsizler için yapılan yemek yardımlarını da gelerek görebilirsin.
Belki o zaman göreceksin ki Müslümanlar, Amerikanlar'ın yaptıklarından daha fazlasını yapıyor. Selamün Aleyküm.



Ülke Haber