Aydın’da intihar ederek canına kıyan Malatyalı polis memuru Gürsel Ateş’in geride kalan ailesi için Aydın Emniyet Müdürlüğü tarafından yardım kampanyası düzenlendi.
19 Şubat 2015 günü Aydın Efeler’de zeytinlik alanında bulunan aracının içinde başına bir el ateş ederek intihar girişiminde bulunan Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Gürsel Ateş (44) olayda ağır yaralanmıştı. Aydın Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Ateş, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. Polis memuru Gürsel Ateş’in 1 gün sonra beyin ölümü gerçekleşmişti. Yoğun bakımda 8 gün kaldıktan sonra hayatını kaybeden Malatyalı polis memuru Ateş, daha sonra memleketin Malatya’nın Arapgir ilçesinde toprağa verilmişti.
Hayatını kaybeden polis memurunun geride bıraktığı ailesi için harekete geçen Aydın İl Emniyet Müdürlüğü 3 aylık yardım kampanyası başlattı. Emniyet Müdürü Ali Fuat Akdağ imzası ile tüm il emniyet müdürlükleri, polis okulları ve daire başkanlıklarına gönderilen yazıda “Meslektaşımızın geride kalan ailesine maddi ve manevi yardımda bulunmak, teşkilat olarak yanlarında olduğumuzu hissettirmek ve mağduriyetlerini giderebilmek amacıyla Türkiye geneli 26 Mart 2015 tarihi ile 26 haziran 2015 tarihleri arasında yardım kampanyası başlatılmıştır” denildi.
Tüm kurumlara gönderilen resmi yazıda Ziraat Bankası Aydın Şubesi’nde Münevver Ateş adına açılan IBAN NO: TR 22 0001 0000 3367 5595 645001 olu hesaba yardımların yapılabileceği belirtildi.