Samsun'un 19 Mayıs İlçesi'nde yaşayan vatandaşlar, Samsun Medya Grubu'na bağlı Samsun Canlı Haber TV mikrofonları aracılığıyla Belediye Başkanı Osman Toğaloğlu'ndan taleplerini ve sorularını iletti. 

İşte vatandaşların görüşledi:

YOL VE PARK SORUNU 
Kemal KARAMAR: Belediye başkanımızdan halkın sorunlarına cevap vermesini istiyorum. Mahalle aralarındaki yolların biran önce yapılması gerekiyor. Daha sonra ise ilçemizdeki park sorununun çözülmesini istiyorum.

TEMİZLİĞE ÖZEN
Şaban COŞKUN: İlçenin temizliğine biraz daha özen gösterilip, mahallelerde bulunan yolların yapılmasını talep ediyorum. Başkanımızın bizim yanımızda yürümesini, her zaman bizimle yan yana olmasını talep ediyorum. 

GÖÇ VERMEYELİM
Davut ŞENOCAK: Başkan Topaloğlu sevdiğimiz ve değer verdiğimiz bir insan. Yaptığı çalışmaları faydalı buluyoruz. Kendisinden tek bir talebim var. İlçemiz göç veren değil, göç alan bir ilçe haline gelsin. İstihdam ve yatırımlar bu ilçeye gelsin. 

BAŞKAN ÇALIŞIYOR
Mehmet Yılmaz: Belediye Başkanı Osman Topaloğlu çalışıyor. Kendisi dört dörtlük, çalışkan bir insan. Yapılacak her şeyi ilçe için yapmaya gayret gösteriyor. Başkanımızın bu şekilde çalışmalarına devam etmesini istiyorum.

SAHİLİMİZ KİRLİ 
Adnan TANRIVERDİ: Belediye başkanımız samimi davransın, yanımızda olsun yeter. Bizim sahil şeridimiz çok kirli. 19 Mayıs’ın problemi parasının olmaması. Bu ilçenin yeteri kadar parası olsa tüm sorunlar çözülür. 

PARK SORUNU VAR 
Özcan MATUR: Başkanımız çok güzel bir insan. Ancak 19 Mayıs’ın park sorunu en büyük sorun. Bir önce bunun çözülmesini istiyorum. 

SAHİL BAKIMSIZ 
Osman KARA: Bizim yollarımız, sularımız bozuk. Bir an önce yollarımızın yapılmasını istiyoruz. Sahilimiz de çok bakımsız. Bu güzel ilçeye bu sahil yakışmıyor. 

DOĞALGAZ GELSİN
Adem Sarı: Doğalgaz ve altyapı sorunun acilen çözülmesini istiyorum. Evimize doğalgaz gelsin istiyorum. Yollarımız da iyi değil. Bu sorunların biran önce çözülmesini bekliyorum.

Merve İLHAN