İddaa da heyecan devam ediyor. Bu hafta iddaa programında günü favori maçları arasında birinci olarak Rizespor Beşiktaş maçı geliyor. İddaa maç sonuçları ve iddaa da çok oynanan banko maçları sizler için derledik. Maçlar başladıkça maç sonuçları güncellenecektir.

İddaa da Günün En Çok Oynanan Favori Maçları

İddaa da bugün en çok oynanan maçı Rizespor Beşiktaş maçı oldu. İddaa severler yüzde 60 oranlarında Beşiktaş’ın galibiyetine oynadılar.Beşiktaş kupadan sonra tekrardan Rizespor ile karşılaşıyor ve Fenerbahçe’nin Trabzonspor karşısında puan kaybetmesini fırsat bilerek maçı kazanmak istiyor.

West Ham – Manchester United İngiltere Premiere Lig Maçı

Bugünün diğer favori maçlarından biri de West Ham ile Manchester United arasında oynanacak olan maç. İngiltere Premiere lig’de zirve yarışından kopmamak için Manchester West Ham deplasmanından puan almak isteyecektir. Bunu düşünen iddaa severlerde çoğunluklu olarak Manchester United’ın galibiyetine oynamış durumdalar. Man UTD galibiyetine verilen oran ise 1,80.

Bilbao – Barcelona İspanya La Liga Lig Maçı

Bugünün bir diğer favori maçı ise İspanya Liginde A. Bilbao ile Barcelona arasında oynanacak. Burada ise Barcelona’nın galibiyetine oynayan İddaa severler 1,20’lik oranıyla Barcelona’yı kuponlarda tamamlama maçı olarak görüyorlar.

İnter Palermo İtalyan Seri A Lig Maçı

İnter Palermo maçı ise bir sonarki favori maçlar arasında gösteriliyor. İnter’in 1,60’lık oranıyla iddaacılar arasında tercih edilen maçlar arasında geliyor.

Lyon Paris ST Germain Fransa Ligi Maçı

Lyon ve Paris maçı ise çok zor geçecek bir maça benziyor 2,05 lik oranıyla Paris maçı kazanmak için iddaacılar tarafindan tercih edilen bir seçenek olarak gözüküyor.

Bunlar dışında daha birçok maç İddaa da sizleri bekliyor.