Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekilleri Özgür Özel, Mazlum Nurlu ve Tur Yıldız Biçer, Manisa’nın Alaşehir ilçesinde partilileriyle bayramlaştı. Milletvekilleri daha sonra iki parti üyesinin torunlarının sünnet düğününe katıldı.
CHP Manisa Milletvekilleri Özgür Özel, Mazlum Nurlu ve Tur Yıldız Biçer, Alaşehir CHP Lokali’nde partililerle bayramlaştılar. Bayramlaşma töreninden sonra konuşan CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, 7 Haziran seçimlerinde CHP’nin Alaşehir’de birinci parti çıktığını hatırlatarak, "Büyük bir özveriyle, canla başla çalışarak Cumhuriyet Halk Partisi’ni Alaşehirde birinci parti yapan örgütümüze teşekkür ediyorum. Bu sonuçlarda göstermiştir ki önümüzdeki yerel seçimlerde partimiz Alaşehir Belediyesi’ni de kazanacaktır. Meclisteki Grup Başkanvekilliği odası sadece benim değil, tüm CHP Manisa ailesinin odasıdır. Orada sadece Özgür Özel değil tüm CHP Manisa örgütümüz oturmaktadır. Bu önemli görevi de hep birlikte taşıyacağız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçimden önce verdiği sözlerin arkasında duran tek partidir. " dedi.
Özel, erken seçimin çözüm olmadığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:"Şayet biz de MHP’nin ve HDP’nin gösterdiği tutumu sergilersek, erken seçime gidilecek ve birileri çıkıp diyecek ki ’7 Haziran seçimlerinde biz tek başına iktidarı kaybettik ama diğer partiler de bizimle koalisyon kurmak istemiyorlar’. Sanki Türkiye’de AKP’den başka çözüm yokmuş gibi bir anlayış oluşturup, kendilerine prim çıkartacaklar. Her şartta da koalisyon yaparız demiyoruz. CHP olarak 14 tane maddemiz var. Biz koalisyon sürecinde partileri değil ilkelerimizi konuşuyoruz. Bu maddelerin her bir tanesi seçim bildirgemizde vardı, dolayısıyla göz ardı edilmeyecektir. Bizim bu ilkelerimiz dahilinde konuşacaksak oturup konuşacağız. HDP ve MHP’nin yaptığı gibi AKP de ’onu istemem bunu istemem’ derse erken seçimden korkacak en son parti de Cumhuriyet Halk Partisi’dir. MHP’nin bu çözümsüz tavrına kızan, verdiği sözleri unutmasına kızan emanet oyları geri alırız."
CHP’li vekiller bayramlaşmanın ardından Akkeçili Mahallesi’nde oturan CHP parti üyesi Yusuf Aydın’nın kendi adını taşıyan torunu Yusuf Ozan ve Piyadeler Mahallesi’nde oturan parti üyesi Dinçer Gergin’in yine kendi adını taşıyan torunu Dinçer Eren Gergin’in sünnet törenlerine katıldılar.