İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ve 75 oda başkanı ile bir araya geldi.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar Antalya merkez ve ilçelerde bulunan 75 oda başkanı,AESOB Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız’ı ağırladı.

Toplantıda konuşan Dere, jandarma teşkilatı ile olan birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, Tuğgeneral Cengiz Yıldız’a yeni görevinde başarılar diledi.

“75 bin kişilik alenin üyesiyiz”

Tuğgeneral Cengiz Yıldız ise teşkilat yapılanmasını anlatarak, “Bu köklü teşkilatın üyeleri ile bir arada olduğum için çok mutlu ve heyecanlıyım. 1966 yılında kurulmuş olan bu değerli birlik Antalya için önem taşımaktadır. Meslek hayatım boyunca esnaflarla hep iç içe oldum. Jandarma olarak bizim görevimiz, emniyetin, asayişin ve kamu düzeninin korunmasını sağlamaktır. Sizlerin huzurla görevlerinizi ve sanatlarını icra etmeniz ve ülkemize katma değer sağlamanız için çalışıyoruz. İyi günde, kötü günde daima yanınızdayız. Bununla birlikte sizlerin bölgenin düzen ve güvenini sağlama konusunda desteğinizi her zaman gördük. Bu vesileyle tüm esnaflarımıza hayırlı kazançlar diliyorum. 75 binlik bir ailenin mensubu olmaktan gurur duyuyorum, sizler de bizi aileniz bir üyesi olarak kabul edin”dedi.

AESOB Başkanı Dere, toplantı sonrasında İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız’a kardeşlik ve yol arkadaşlığını simgeleyen Ahi Evran heykeli takdim etti.