ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'nin Çan ilçesinde, Kale Grup'un 58'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle yapılan 'Seramik Bayramı' etkinlikleri devam ediyor.

Etkinlikler kapsamında eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Çanakkale Valisi Ahmet Çınar ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Avukat Bülent Turan, Kale Grup Başkanı ve Üst Yöneticisi Zeynep Bodur Okyay ile gruba ait fabrikayı gezdi.

Turan, yaptığı konuşmada, Kale Grup'un Türk sanayisine büyük bir ivme kazandırarak, ülkenin kalkınmasında önemli bir rol üstlendiğini söyledi.

Kale Grup'un bir çok alanda 17 şirket ile doğrudan ve dolaylı 10 bini aşkın kişiye istihdam sağladığını dile getiren Turan, "Bu durum bizi son derece mutlu ediyor. Kurucusu Dr. İbrahim Bodur, 87 yaşında olmasına rağmen hala fabrikaya geliyor. Bu da ne kadar işine bağlı olduğunu ve önem verdiğini gösteriyor. Kızı Zeynep hanım da fabrikaya gelerek çalışmaları yakından takip ettiklerini gördüm. Kendilerini bu başarılarından dolayı kutluyor ve daha değişik alanlarda faaliyet göstermelerini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.