Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, Efeler ilçesinde açtığı stantla Türk Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş Yılı kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.
Standın ilk açılışına Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Eşi Dr. Dilek Didem Ayyıldız, İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, Eşi Gamze Taşdan, İl Sağlık Müdürü Kasım Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Emniyet Şube Müdürleri ile polisler katıldı.
Aileleri ile birlikte standa gelen çocuklar emniyet teşkilatını daha yakından tanıma fırsatı bulurken, polis maketi ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Vatandaşlara yönelik bilgilendiri broşürlerin de dağıtıldığı stantta çeşitli hediyeler dağıtıldı.
İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, "Bu sene teşkilatımızın kuruluşunun 170. yılını kutluyoruz. Bu kapsamda kentin en hareketli olan yerlerinden birisinde özellikle gençlere ve çocuklara yönelik teşkilatımızı sevdirecek, onlarla iç içe olacağımız stant oluşturduk. Standımızda yer alan araç ve motorlarımız ile birlikte teşkilatımızı tanıtıyoruz. Ayrıca vatandaşlarımıza bilgilendirici broşürler veriyoruz" dedi.