Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman İl Başkanlığı tarafından Adıyaman’ın sorunları hakkında oluşturulan rapor önerge şeklinde MHP Genel Başkanlığına gönderilerek meclise sunuldu.

Adıyaman’ın sorunlarının çözümü için Adıyaman’ın daha iyi yerlere gelmesi için canla başla çalıştıklarını dile getiren MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün, MHP Genel Başkanlığı tarafından Adıyaman’ın sorunları hakkında kendilerinden istenilen ilin problemlerini soru önergesi halinde genel başkanlığa gönderilerek oradan da meclise sunulduğunu söyledi. Başkan Özgün, “Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman İl Başkanlığı olarak ilimizdeki sorunlar, vatandaşların önerileri, problemleri, beklentileri ve önemli konuların parlamentoya taşınarak öncülük yapılması hususunda çalışmalarımız rapor halinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine sunuldu” dedi.

Başkan Hüseyin Özgün, meclise sunulan önergede işsizlik, göç, organize sanayi, turizm ve kalkınma konuları ile sorular yer aldığını kaydetti.

Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Kerkük için 5 bin ülkücünün hazır beklediği yönündeki söylemi ile ilgili ise, "Adıyaman’da da, bütün ülkücüler hazır bir şekilde bekliyor" dedi.