AK Parti Milletvekili aday adayı Asım Aykan, ziyaretleri kapsamında Hak İş İl Temsilciliği ve Hizmet İş Sendikası Trabzon Şube Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Aykan, “Ne mutlu bize ki, bu sevgiyi hak edecek tohumları ekmişiz. En büyük sermayem olan, sevgi tohumlarımın karşılığını alıyorum. Bundan daha güzel mutluluk olamaz. Kuruluşunda emeğim geçen sendikamızın, çok iyi noktalara geldiğini gördüm. Arkadaşlarımız işine gereken ehemmiyeti göstermiş. Sendikamızın bu seviyelere gelmesi, beni çok sevindirdi. Sizin gibi kıymetli kardeşlerimiz, hak temsilcilerinin varlığı, emekçi kardeşlerimiz tarafından büyük önem taşıyor. Milyonlarca çalışanın sorumluluğunu, omuzlarınızda taşıyorsunuz. Allah yoğun temponuzda, sizlere kolaylıklar versin” dedi.
Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı İhsan Bülbül ise “Yuvanıza gelerek, bizleri onurlandırdınız. Trabzon sizi unutmadı, unutmayacak da. Memleketimizde hangi taşın altını kaldırırsak kaldıralım, sizin eserleriniz ile karşılaşıyoruz. Sadece hizmetleriniz ile değil; insanlığınız ile de taktir topladınız. Mazlumun dostu; sömürücülerin düşmanı oldunuz. Ulaşılamayan tepenin insanlarından değil; bilakis her daim içimizde ve yanımızda oldunuz. Zatıalinize karşı olan borcumuz, hiçbir zaman bitmeyecek. Sizi yine vekil görmek istiyoruz. Bunun için de üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Bu kutlu yolda, dua ve desteklerimiz sizinle birlikte olacaktır” diye konuştu.