ANKARA'da meydana gelen bombalı terör saldırısı, Eskişehir'de yaklaşık 500 kişinin katıldığı yürüyüşle protesto edildi. Kalabalık, Ankara'daki patlamanın olduğu saatte ölenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.
Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) ile Türk Tabipler Birliği (TTB) üyeleri İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı'nda toplandı. Yağmur altında 'Grevdeyiz. Barış isteyenleri öldürdüler. Öfkeliyiz, yastayız, isyandayız' yazılı pankart açan kalabalık, Ankara'daki bombalı terör saldırısını olduğu saat 10.04'te ölenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Olayda hayatını kaybedenlerin isimlerini tek tek okuyarak "Yaşıyor" diye bağıran kalabalık daha sonra Hamamyolu Caddesi'ndeki Saatli Park'a doğru yürüyüşe geçti.
Kalabalık sık sık "Devrim şehitleri ölümsüzdür", "Savaşa hayır, barış hemen şimdi", "Yaşasın hakların kardeşliği", "İnadına barış, kardeşlik" ve "Hükümet istifa" şeklinde slogan attı. Yürüyüş sonunda KESK Dönem Sözcüsü Yalçın Mutlu kalabalığa hitaben konuşma yaptı. Mutlu şöyle dedi:
"Ankara'da patlayan bombaların sorumluları bellidir. O sorumlular, diktatörlük hevesleri 7 Haziran seçimlerinde kursaklarında kalanlardır. O sorumlular, 400 vekil hevesi duvara toslayanlardır. O sorumlular, katillere silah ve mühimmat gönderenlerdir. Bu yolda canını veren arkadaşlarımızı da sizin yaptıklarınızı da unutmayacağız."
Yapılan konuşmaların ardından kalabalık çeşitli sloganlar attıktan sonra dağıldı.

  FOTOĞRAFLI