Hakkari’de değişik okullarda okuyan öğrencilere yönelik düzenlenen “Benim Sahnem Benim Müziğim Projesi” kapsamında düzenlenen ‘İletişim ve Motivasyon’ semineri konser havasında geçti.
Hakkâri Valiliği koordinatörlüğünde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nce yürütülen ve Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında desteklenen ‘Benim Sahnem Benim Müziğim Projesi’ çerçevesinde düzenlenen ‘İletişim ve Motivasyon’ konulu seminer, Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. Değişik okullardan çok sayıda öğrencinin katıldığı seminer renkli görüntülere sahne oldu. Kişisel Gelişim Uzmanı İsmail Karasu tarafından müzik ve sinevizyon eşliğinde verilen seminerde öğrenciler doyasıya eğlendi.
Seminere katılan öğrenciler, Hakkari’de ilk defa müzik eşliğinde uygulamalı bir seminerin düzenlemesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirtiler. Bu seminerle kendilerine olan özgüvenlerinin arttığını ifade eden öğrenciler, programda çok eğlendiklerini ve Hakkari’nin dışarıda tanıtıldığı gibi kötü bir yer olmadığını söylediler.
Seminerin il merkezi ve Yüksekova ilçesinde üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere, öğretmenlere, güvenlik güçlerine ve diğer kamu personellerine yönelik verileceği belirtildi.