U-14 takımında mücadele eden genç futbolcular, Antalya Zeytinköy Spor Kompleksi’nde oynadıkları final müsabakasında Serik Belediyespor’u Furkan Kaynar, Sevkan Kadak ve Metehan Boztaş’ın golleriyle 3-1 yenerek, Antalya Şampiyonu oldu.
Daha önce U-19 ve U-15 takımları da Antalya şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Manavgat Belediyespor’un alt yapı oyuncularının yeni bir başarı daha elde etmesi Antalya’nın Manavgat ilçesinde sevince neden oldu. 14-17 Mayıs 2015 tarihlerinde Mersin’de Türkiye Şampiyonası U-14 birinci kademe maçlarında Antalya’yı temsil edecek olan sporcular, antrenmanlarına başladı.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, genç futbolcuların başarıları nedeniyle onurlandıklarını belirtirken, spora ve sporcuya her zaman önem verdiklerini vurguladı. Başkan Sözen, "U-14 takımımızın elde ettiği başarı bizleri memnun etmişken, gelen bu yeni başarı da moral oldu. Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan futbolcularımıza her türlü desteği belediye olarak yapmaya hazırız. Onları yetiştiren antrenörlerine ve üstün performansla çalışan gençlerimizi tebrik ediyorum" dedi.