Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, AK Parti Ankara 2. bölgeden aday adaylığını açıkladı. Türkiye’nin en büyük gençlik yapılanması olan Gençlik Konfederasyonlarından Atasoy’a ortak destek açıklaması geldi.
Türkiye’nin en büyük gençlik yapılanması olan Gençlik Konfederasyonları, Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Sekreteri Hakan Özal başkanlığında Ankara’da toplandı. Toplantıya Ankara Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ümit Cenik, İstanbul Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Alpay Gürel, İzmir Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Behlül Murat Maral, Anadolu Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Orkun Garip katıldı. Gençlik Konfederasyonları Ankara’da yapmış oldukları toplantı sonrası Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’un AK Parti Ankara 2. bölgeden milletvekili aday adayı olmasından dolayı destek açıklaması yaptılar. Gençlik Konfederasyonları adına açıklamayı Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Sekreteri Hakan Özal yaptı. Hakan Özal, "Nezaket Emine Atasoy Atasoylar Prestij A.Ş. Şirketler Grubu Yönetim kurulu Başkanı sıfatıyla Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı sıfatıyla Ortadoğu Devletleri Barış Zirvesi Eş Başkanı sıfatıyla Türkiye’ye ve tüm insanlığa büyük hizmetler yapmıştır. Nezaket Emine Atasoy hanımefendiyi AK Parti Ankara Milletvekili aday adayı olmasından dolayı kutluyor ve tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Her zaman kalbimiz ve yüreğimiz Nezaket Emine Atasoy’la beraberdir" dedi.
NEZAKET EMİNE ATASOY KİMDİR?
Nezaket Emine Atasoy, aslen Kastamonulu olup İstanbul’da dünyaya geldi. İlk orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Atasoy, üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamladı. Avusturya’da dış ticaret ve uluslararası ticaret eğitimi aldı. Atasoylar Prestij A.Ş. Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan Nezaket Emine Atasoy, Türkiye’nin her yerinde, Avrupa, Asya, Afrika Ortadoğu’da örgütlü olan Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanlığı görevini yürütüyor. Aynı zamanda Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı olan Atasoy, Ortadoğu Devletleri Barış Zirvesi Eş Başkanlığı görevini de sürdürüyor. Nezaket Emine Atasoy, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı sıfatıyla Türkiye ile Afrika Devletleri, Orta Asya Türk Cumhuriyetleri, Arap, Ortadoğu, Balkan devletleri arasında uluslararası büyük ticaret antlaşmaları sağladı. Nezaket Emine Atasoy, Türkiye ve dünyadan çok sayıda kurumlar ve kuruluşlar tarafından ödüllere layık görüldü.