Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunacağı ‘Spor Saati' hafta içi her gün Samsun Canlı Haber TV’de saat 11.00’da canlı yayınlanacak programda Kırmızı-Beyazlılarda ki son transfer gelişmeleri Samsunspor'a dair son gelişmeler konuşulacak.

Altay'dan puan söktük 

Şampiyonluk yolunda ligin bir başka favori ekibi Altay ile deplasmanda karşılaşan Yılport Samsunspor, 0-0 eşitlikle biten karşılaşmanın ardından evine 1 puanla döndü 

GOL SESİ ÇIKMADI

Şampiyonluk hedefiyle sezona başlayan Yılport Samsunspor, açılış maçında ligin favori adayları arasında gösterilen Altay'a konuk oldu. Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda taraftardan yoksun oynanan kritik karşılaşma 0-0 golsüz eşitlikle sona erdi. Karşılaşmaya tutuk başlayan Kırmızı-Beyazlı ekip müsabakanın ilk devresinde pozisyon üretmekte zorluk çekti. Yeni transferlerden 4 isminde sahne aldığı ilk devre gol sesi çıkmadı. 

SAĞLAM'DAN MÜDAHALE

İkinci devrede oyuna müdahalede bulunan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam sonrası Kırmızı-Beyazlılar, daha iyi bir performans ortaya koydu. Kaleci Nurullah Aslan'ın adeta kalesinde devleştiği müsabakada Samsunspor, savunması teknik ekibe ve taraftarlara bir kez daha güven verdi. Son ana kadar mücadeleci ruhu ortaya koyan Samsunspor aradıkğı golü bulamadı ve sahadan 0-0 eşitlikle ayrılarak Altay'dan 1 puanı söktü.