AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve aynı zamanda Çarşamba Belediye Başkanı olan Halit Doğan, 5 yıldır hizmet ettiği Çarşamba’da personellerle iftar programında bir araya geldi. Halit Doğan, sendika sözleşmelerini yenileyerek; işçilere yüzde 30'luk bir zamla birlikte yemek ücretlerini yüzde 100 artıracak sözleşmeyi imzaladı. Memurların da sosyal dengelerinde iyileştirmeler yapıldı.

DOĞAN "BİZİM ÖNCELİĞİMİZ İNSANLARIMIZ OLDU"

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Çarşamba Belediye Başkanı olarak 5 yıldır birlikte çalıştığımız, Çarşamba'mızı güzel hizmetlerle buluşturmamızda emek veren çalışma arkadaşlarımızla iftarımızı yaptık. Çalışma arkadaşlarımızın haklarını koruyarak memur ve işçi sendika anlaşmasını göreve geldiğimizde yapmıştık. Sendikamızla sözleşmemizi yenileyerek; işçilerimize yüzde 30'luk ilave bir zamla birlikte yemek ücretlerimizi yüzde 100 artıracak sözleşmemizi imzaladık. Memurlarımızın da sosyal denge haklarında iyileştirme yaptık. Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Ziya Uzun ve BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ile sözleşmelerimizi imzalamış olduk. Her zaman işçilerimizin yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bizim önceliğimiz insanlarımız oldu; bu kapsamda önce çalışanlarımız mutlu olacak ki hizmetlerimiz devam edecek. Çalışanın mutlu olduğu yerde şehrimizde mutlu ve huzurlu olmaya devam eder. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

"İYİ BİR BELEDİYE BAŞKANI, BİR ORKESTRA ŞEFİDİR"

SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “Ben belediye başkanlığını bir orkestra şefliğine benzetiyorum. 5 yıllığına seçiliyoruz, belediyenin tüzel kişiliğini alıp başka bir tüzel kişilik oluşturamayız. Belediye başkanları iyi bir orkestra şefliği yaparlarsa oradan çok güzel bir melodi çıkar. İyi bir belediye başkanı, iyi bir orkestra şefidir. İyi bir yapı oluşturabilirseniz o şehre çok güzel büyük bir kazanım oluşturur. Biz Çarşamba Belediyesinde 5 yıl boyunca çalışma arkadaşlarımızla güzel bir melodi oluşturduk. İşçimizin, memurumuzun yanında olduk. Çalışan mutlu olmazsa, çalıştığı kuruma her gün aynı hevesle gelmezse oradan güzel işlerin de çıkmasının zor olduğunu düşünen biriyim. Biz Çarşamba Belediyesi olarak bunu başardık, inşallah Samsun Büyükşehir Belediyemizde bunu daha ileri taşıyacağız. İşçimizin, memurumuzun işine severek geldiği, kentine hizmet için daha da çok çalıştığı bir yapıda şehrimiz için çalışacağız” diye konuştu.

Samsun'da kayıp alarmı! 17 yaşındaki Esma Yığman'dan haber alınamıyor Samsun'da kayıp alarmı! 17 yaşındaki Esma Yığman'dan haber alınamıyor

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.