Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkan yardımcıları Hasan Aşkın ve İnan Sur ile Muş İl Başkanı Mehmet Şirin Çağlayan, İl Müftüsü Alettin Bozkurt’u makamında ziyaret etti.
İl Müftüsü Alettin Bozkurt; Hasan Aşkın, İnan Sur ile Mehmet Şirin Çağlayan’ı makamına ağırladı. Sorumluluk sahiplerinin toplumdaki bu manevi boşluğu doldurmak için zaman kaybetmeden harekete geçmesi gerektiğini vurgulayan HÜDA PAR Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Aşkın, bu sorumluluk sahiplerinin başta yöneticiler ve âlimler olduğunu söyledi. Bu anlamda yapılacak bütün hayırlı çalışmalarında parti olarak kendilerinden yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyeceklerini ifade eden Aşkın, Müftü Bozkurt’a yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İl Müftüsü Alettin Bozkurt ise, “Biz Muş’a, Muş halkına hizmet etmek için geldik. Muş’ta Kur’an eğitimi ve Kur’an kursları konusunda çok büyük bir boşluk var. Bizim Muş’ta yapmayı hedeflediğimiz öncelikli işlerin başında, öncelikle her mahalleye bir Kur’an kursu açmaktır. Bu iş sadece Kur’an kursu açmakla bitmiyor. Biz bu kursları açarken, bu kurslarda eğitim görecek olan insanların Kur’an’dan alınması gereken mesajları da anlamalarını sağlayacak eğitimler vereceğiz inşallah. Tabi bu işler zaman ve sabır gerektiren işler ve hizmetlerdir. İnşallah hedeflediğimiz noktaya ulaşma konusunda elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz” şeklinde konuştu.