Sezon başlarken adı transfer söylentilerine karışan futbolcu Hasan Kılıç, o dönemde yaşanan ve basında yer alan bazı olumsuz haberler için Samsunspor Başkanı Erkut Tutu ve taraftarlardan yazılı bir açıklama yaparak özür diledi.

Yazılı açıklama şu şekilde:

ÖZÜR

Sezon başı Samsun’da başlayıp, Kartepe ve Erzurum Kampları takımım ve kendi adıma çok güzel geçti. Aramıza yeni katılan teknik ekibimiz ve futbolcu arkadaşlarımızla uyumlu ve verimli bir kamp dönemi geçiriyoruz. Altınordu müsabakasıyla başlayacak olan yeni sezona hazırlıklarımız sorunsuz bir şekilde devam etmektedir.

Transfer döneminde ismimin bir kaç kulüp ile anılmasından ötürü yerel ve ulusal basında haberler yapılmıştı. Ben Samsunspor’un sözleşmesi devam eden bir futbolcusuyum. Benim hedefim Samsunspor’u bu sezonun sonunda hak ettiği Süper Lig’e çıkartmaktır.

Bu doğrultuda başta zor günlerimizde bize sahip çıkan ve Samsunspor’u büyük bir çöküşten kurtaran başkanımız Erkurt Tutu’dan ve spor camiasından özür diliyorum.

Büyük Samsunspor taraftarlarına bu sezon şampiyonluk yaşatmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağımızı iletmek isterim.

HASAN KILIÇ
SAMSUNSPOR FUTBOLCUSU

SAMSUNSPORLUYUZ.COM