Atakum’u hak ettiği hizmet ve kent anlayışına ulaştırmak için çalıştıklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Hayata geçirdiğimiz projeler ve kapsamlı yatırımlarla ‘Marka Kent Atakum’u inşa ediyoruz” dedi.

Atakum Belediyesi olarak hayata geçirdikleri sosyal, ekonomi, sağlık, spor ve turizm yatırımlarıyla her alanda öncü ve örnek alınan, önemli işlere imza attıklarını kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Yıllardır Karadeniz’in en hızlı nüfus artış hızını elinde bulunduran Atakum’u her geçen gün daha da yaşanılabilir bir kent haline getiriyoruz. Atakum Belediyesi olarak 56 mahallemizin tamamında sürdürdüğümüz kapsamlı çalışmalarla Atakum, Türkiye’nin önemli kentleri arasındaki yerini aldı” ifadelerini kullandı.

4 yılda rekor hizmetler

Atakum’u marka bir kent haline getirmek için önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Göreve geldiğimiz günden itibaren Atakum’u deniziyle, doğasıyla ve diğer birçok güzelliğiyle bir bütün olarak ele alarak, hem daha yaşanılabilir bir kent, hem de turizm cenneti haline getirmek için çalışıyoruz. Atakum Belediyesi olarak ilçemizin gelişimine yön vermek adına her alanda öncü ve örnek çalışmalara imza atıyoruz. 56 mahallenin tamamında gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ve kapsamlı yatırımlarla Atakum’u her geçen gün daha da yaşanılabilir, modern bir kent haline getiriyoruz. Atakum’u hak ettiği hizmet ve kent anlayışına ulaştırmak için çalışıyoruz” diye konuştu.

Örnek alınan projeler

Gerçekleştirdikleri projelerin, birçok belediye tarafından örnek alındığını ifade eden Başkan Taşçı, “Sosyal, ekonomi, sağlık, spor ve turizm yatırımlarıyla, Atakum’u öncü bir kent haline getirdik. Çevre il ve ilçe belediyelerine de örnek olan yatırımlarımızla Atakum, sadece sakinleri için değil, ziyaretçileri için de Karadeniz’in eşsiz tabiatını içerisinde barındıran önemli turizm noktalarından biri haline geldi. İlçemizin en hakim noktasında yapımını tamamladığımız Atakum Seyir Tesisi, Osmanlı mahalle kültürünü yaşatmak için mahallelere kazandırdığımız Osmanlı Köy Konakları, mimari yapısıyla Osmanlı ve Selçuklu’dan izler taşıyan, Osmanlı Hamamları ve yeşil ile mavinin buluştuğu ilçemizde doğal hayatı yaşatacak olan Yayla Konaklama Tesislerimiz başta olmak üzere daha birçok projemizle ilçemizi Karadeniz’in önemli turizm noktalarından biri haline getirdik” ifadelerini kullandı.