Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında teşkilat mensubu çalışanlar ve aileleri bir araya geldi.
Bilecik Polis Evi’nde düzenlenen iftar yemeğine Bilecik İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, Emniyet Müdür Yardımcıları ve şube müdürleri, personel ve aileleri katıldı. Düzenlenen iftar sonrası konuşmasını yapan Bilecik İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, Ramazan aylarının bereket ayları, bu ayların huzur ayı, bu ayların birlik ve beraberliğin en üst noktaya ulaştığı aylar olduğunu ifade etti. Bektaş, ”Tekrar bir Ramazan ayıyla, hep birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ayların teşkilatımıza, milletimize, devletimize sağlıklı birlik ve beraberlikler getirmesini temenni ediyorum. Çok zor şartlarda çalışıyoruz. Gerçekten zor bir süreç geçirerek sorunsuz, sıkıntısız aylar geçirdik. Hakikaten 5 aya aşkın sizinle birlikteyim. Yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı özellikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
“RAMAZAN AYI TEŞKİLATIMIZ AÇISINDAN DA ÇOK ÖNEMLİ GÜNLER”
Bektaş konuşmasının devamında Ramazan ayını önemli günler olduğunu belirterek, ”Hepimiz için çok anlam ifade eden hem milletimiz açısından birlik beraberliğin göstergesi, hem de teşkilatımız açısından çok önemli günler. O nedenle ben Ramazan ayının sizlere sağlık, mutluluk, huzur getirmesini istiyorum. Ailelerinize sağlık getirmesini istiyorum. Ailelerinizin birliği, dirliği bozulmasın istiyorum” dedi.